fredag 13 augusti 2010

Komplete

Native Instruments har alltid gjort riktigt häftiga saker: Battery, Maschine, Guitar Rig etc. Och nu den 1:a september släpper dom Komplete 7:

http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/komplete-7/

Har precis suttit och kollat igenom allt som följer med i releasen. Helt sinnessjukt. Behöver man mer för att skapa helt otrolig saker? Mja, Reason 4 eller 5 så klart men...sedan är det bara att åka. Ska helt klart ta och spana in Komplete 7 mer ingående när släppet väl hamnar ute i affärerna.

Pet Shop Boys, NIN och en massa andra bjässar använder Natives olika prylar och i framtiden gör även jag det - förhoppningsvis. Allt är ju en budgetfråga tyvärr. Speciellt när man vill stötta och inte stjälpa (via piraten).

Annars är jag väldigt peppad efter att ha inlett en konversation med en väldigt stor och känd svensk artist gällande samarbete, co-writing och produktion av en skiva med denna person. Håll i hatten, håll tummarna!


Dagens youtube blir en skön dänga från ett skönt TV-program:



Dagens länk:

Bandet Muse (www.muse.mu) har alltid legat mig varmt om hjärtat och dom är ju teknikfreaks så här kommer en länk till sångaren/gitarristen Matthew Bellamy:s signaturgitarr:

http://www.mansons.co.uk/shopping/categories/manson-signature-guitars-basses/manson-signature-guitars/mb1-standard/

...det här är "standardgitarren" som bara kostar 3399 pund!

Dock finns det de som försökt sig på att modifiera sina egna gitarrer på typ samma sätt så här kommer en till länk inom det området:

http://kaosspad.blogspot.com/

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar