tisdag 6 juli 2010

Summer breeze

Igår hade jag debutgiget med A New Way To Flavour! Spelningen gick mycket bra och det var roligt att vara tillbaka bakom trumsetet igen - speciellt i den här typen av musik.

Scenen var knallhet och som trummis sitter man ju alldeles precis framför spotlights:en (och på Pipeline har man lamporna i nacken - bokstavligen!). Så det blev till att dricka en miljard liter vatten efter giget för att över huvud taget orka ta sig hem igen.

Kolla in bandet här

Vi gigar igen - denna gång på gatufesten - på torsdag kl 16.00. Kanske inte världens roligaste tid men i sammanhanget så är det bara roligt att spela...oavsett tidpunkt.

Annars längtar jag så förbaskat efter Linda - som är kvar uppe i Lulet och känner in semesterlunket. Bilen är på lagning (Björn är verkligen en klippa) och det verkar bli en rätt dyr affär. Nåväl, bättre att bilen blir fixad ordentligt så att vi kan köra säkert än att låta blåbäret förfalla.

Snart åker vi till Italien, snart flyttar vi, snart börjar jag plugga! Många saker att se fram emot - men mest ser jag fram emot att pussas med Linda igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar